Hart voor dans

Dans met je hart en je voeten zullen volgen. Het klinkt wellicht wat zweverig, maar het is helemaal waar. Bewegen op muziek en het volgen van het juiste ritme is als bewegen door het leven: als je ergens hart en ziel in steekt, dan kost het minder moeite. En met wat geluk gaat het zelfs helemaal vanzelf. En hier bij Noord Nederlandse Dans kunnen we het weten, want we hebben hart voor dans.

Maak op deze site kennis met de wondere wereld van de dans, meer specifiek moderne dans (zie kader), en laat de liefde voor dans (verder) opbloeien. Het is niet alleen een prachtige kunstvorm, waarbij het lichaam dient als expressiemiddel, maar ook een heerlijke manier om even te ontspannen. De boel de boel te laten en volledig op te gaan in (het ritme van) de muziek.

Dans als entertainment

Het moge duidelijk zijn: dans is kunst, maar ook entertainment. En het is nooit ver weg. Vergelijk het met het mobiel casino. Dat is ook altijd dichtbij, met dank aan je smartphone, en bovendien ontzettend vermakelijk. Een kunstvorm zouden we het niet willen noemen, maar het kan je wél laten dansen van plezier. Al was het maar omdat een extra zakcentje je de kans geeft om jouw liefde voor dans extra in de verf te zetten. Genieten dus!

2 Nov 2019